Što je acai plus?

Acai plus je nutritivni sok od voća koji pruža brojne zdravstvene prednosti. Acai plus sadrži tri egzotična voća i bobice uz minerale, antioksidante, mješavine biljnih čajeva, aminokiseline, vitamine i pojačivače energije. To su voće mangosteen, gogi bobica i acai bobica. Više od 100 dodatnih sastojaka uključuju aloe vera celulozu, cijeli list aloe vere, ekstrakt borove kore, ekstrakt sjemenki grožđa, ekstrakt crnog vina i koenzim Q10.

Mangosteenovo voće dolazi od mangosteen stabla, zimzelena pronađena na tropskim Sunda otoci i Moluccas u jugoistočnoj Aziji. To se navodi kao kraljica voća, jer njegovi antioksidanti ojača hrskavicu, zglobove, dišni sustav, crijeva i imunološki sustav. Nasipi ga koriste kako bi se uklonili i liječili infekcije, groznice i bol. Voće, koje ima tvrdu ljusku i tamno crveno u boji s mekom, slatkom pulpom, otpremljeno je u Indiju i Kinu, gdje se koristi kao lijek za dizenterije. Mangosteen voće također se koristi kao mast za liječenje kožnih problema kao što su ekcemi.

Gogi bobica naziva se najmoćnija anti-aging hrana. Dolazi iz dvije biljke i raste na vina u Kini, Tibetu i Mongoliji, gdje se jede kao domaći plod. Također se koristi i na festivalima jer navodno dovodi osjećaj dobrobiti onima koji ga jedu, dajući mu nadimak sretan bobica. Goji bobica također se koristi kao lijek u Kini za pomoć u cirkulaciji, vidu, zaštiti jetre, proizvodnji spermija, funkcijama imunološkog sustava i dugotrajnom životu.

Okus goji bobice je slatko, bogat hranjivim tvarima, mineralima, aminokiselinama, antioksidantima i vitaminima C, B1 i B2. Hranjive tvari pronađene u goji bobici smiruju živce, pomažu u funkcijama pamćenja, stimuliraju rast mišića, snižavaju kolesterol i održavaju krvni tlak. Ova bobičasto voće također može obraniti bolesti jetre i leukemiju i liječiti hepatitis B i rak vrata maternice.

Acai bobica, od koje acai plus dobiva svoje ime, native je na području sjeverne Amazonas u Brazilu. Znanstvenici potvrđuju nenadmašne prednosti ovog voća, kao i antidotalne sposobnosti. Govoreći da je najveći prehrambeni plod na svijetu, acai bobica je sadržanu od strane nekoliko novina, časopisa i zdravstvenih časopisa za svoje prehrambene i anti-aging aspekte.

Okrugla crvena acai bobica raste na palmama u Amazonskom Rainforestu. Ova bobica koristi stotine godina brazilima i sadrži zdrave masti, željezo, aminokiseline, vlakna, vitamine i minerale. Osim toga, acai bobica sadrži snažnije antioksidante od crvenih vina. Sastojci acai bobica rade na snižavanju kolesterola, ugovaranju mišića, održavanju energije, pomoći probavnom procesu i smanjenju rizika od srčanih bolesti i raka.

Ovi plodovi i bobice, u kombinaciji s brojnim drugim prehrambenim sastojcima, čine dodatak energije poznat kao acai plus. To nije lijek, lijek ili lijek, ali njegove snažne i snažne komponente omogućuju da djeluje kao da su sva tri. Pijenje acai sok je dokazano da ima pozitivan učinak na zdravlje.